Brolægning

Om brolægning og belægning

Hos Brolægger Kolding tilbyder vi specialiserede løsninger inden for brolægning, som belægning af terrasser, indkørsler og stier, og vi tilbyder løsninger til både private boliger og til erhvervskunder.

Vi klarer alle opgaver, uanset om du mangler hjælp til nylægning, renovering eller reparation af stier, terrasser eller indkørsler. Med mange års erfaring, er vores kompetente brolæggere øvet i at anlægge resultater, som ikke bare giver flotte og æstetiske resultater, men også holdbare løsninger, som vil holde i mange år i fremtiden.   

Der findes mange forskellige belægningsmaterialer, såsom grus, beton og herregårdssten, og vi kan arbejde med alle slags materialer. Men det kan ofte være en jungle at finde rundt i, hvilke materialer, der passer bedst til dig. Som brolægger er det en fornem opgave også at kunne rådgive vores kunder, så du har det bedste udgangspunkt for at vælge de helt rigtige materialer, til din nye terrasse eller indkørsel.

Er du i tvivl om, hvad du har brug for? Kontakt os allerede i dag, så kører vores professionelle brolæggere gerne ud til dig, og hjælper dig med forslag til, hvad din bolig har brug for.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.


BrolægningEjendomsserviceNy indkørselVedligeholdelse af grønne områder
brolægger kolding belægning i mønster

Nylægning i alle faconer

Drømmer du om en ny, indbydende indkørsel eller en hyggelig gårdhave, så har vi løsningen til dig. Vi anlægger helt nye brolagte områder i dit hjem eller til din erhvervsejendom, som opfylder de behov og drømme, som du går rundt med.

Vi tager højde for bunden, som vi skal anlægge på. Ved nylægning af bl.a. terrasser og indkørsler, udfører vi derfor et grundigt forarbejde, inden vi påbegynder belægningsarbejdet. På den måde sikrer vi dig, at bunden er jævn og holdbar, så de nylagte sten ikke synker ned i underlaget. Derfor får du også et kvalitetssikret resultat, som du kan nyde mange år frem.

Renovering af udendørs arealer

Har din eksisterende terrasse eller indkørsel brug for et større eller mindre løft, tilbyder vi renovering af disse. Ofte kan en lille forandring give et stort resultat. Det kan være uoverskueligt og dyrt at kaste sig ud i etablering af en ny terrasse eller indkørsel. Derfor er renovering et godt alternativ.

Udskiftning af belægningsmaterialer er ofte et godt sted at starte, og vi kan lægge f.eks. chaussesten, brosten og grus. Det er helt op til dig, hvilke materialer du ønsker, men vi giver dig selvfølgelig kompetent rådgivning som gør, at du vælger de helt rette materialer, som matcher dine ønsker og behov.

brolægger kolding ny indkørsel
brolægger kolding renovering vedligeholdelse

Reperation og istandsættelse

Trænger dine brolagte stier, terrasse eller indkørsel til en kærlig hånd, udfører vi reparationsarbejde. Med tiden vil du opleve, at dine fliser og sten synker ned i jorden, og dermed giver en ujævn overflade. Dette skyldes ofte, at underlaget har været udsat for en belastning, som har været større, end hvad bunden kunne holde til. Med vores reparationsservice, kan vi hjælpe dig med at rette op på dine fliser, brosten og lignende.

Når vi reparerer brolagte områder, gør vi det med stor grundighed. Vi udfører en professionel service, hvor vi udjævner den ustabile grund, inden vi igen lægger nye sten. Dette giver det mest plane og langtidsholdbare resultat. Har du brug for hjælp? Kontakt os allerede i dag.