Ejendomsservice

Anlæg omkring bolig- og erhvervsejendomme

Hos Brolægger Kolding anlægger vi både brolagte og grønne områder til private boliger og erhvervsejendomme. Ved anlægning af brolagte områder, tilbyder vi blandt andet at anlægge små og store stenterrasser, hyggelige eller rummelige gårdmiljøer samt stisystemer. Brolagte områder er den ideelle løsning til dig, som ønsker funktionelle udendørsarealer, som ikke kræver, at du ofrer megen tid eller penge på vedligeholdelse i fremtiden.

Vi etablerer også grønne områder, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov. Til private boliger kan vi anlægge alt fra små gårdhaver til store og frodige haver. Vi laver altid vores løsninger i overensstemmelse med dine behov, pladsen til rådighed og din økonomi.

Et skønt udendørsareal kan gøre underværker for en virksomhed, institution eller organisation. Derfor har vi specialiseret os i at tilbyde anlægsløsninger til erhvervskunder. Til erhvervsejendomme kan vi tilbyde grønne områder såsom legepladser til børnehaver, gårdområder til kontorbygninger samt haver, med både planter og træer. 

Kort sagt, så tilbyder vi holistiske løsninger, hvor vi både anlægger brolagte og grønne områder, men vi tilbyder også separate løsninger, som tager højde for dine behov og ønsker til fremtidig vedligeholdelse.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.


BrolægningEjendomsserviceNy indkørselVedligeholdelse af grønne områder
brolægger kolding have sti

Nyt til hus og have

Vi etablerer alt inden for grønne områder i haven. Til dig, som ønsker en simpel have med minimum vedligeholdelse, tilbyder vi at så græs eller anlægge rullegræs. Ønsker du en frodig og blomstrende have, kan vi lave unikke bede samt plante buske og træer. I samarbejde med dig, finder vi en løsning, som opfylder alle dine ønsker for, hvad din have skal indeholde.

Mangler du en ny terrasse, gangsti, indkørsel eller lignende, anlægger vi også brolagte områder til dit hus. Vi tilbyder et væld af materialer, såsom herregårdssten, fliser og betonsten, så du kan få lige netop den stil, som du ønsker.

Vedligeholdelse i det fri

Har du brug for hjælp til den daglige drift af dine udendørsarealer? Vi tilbyder vores service både til private og erhvervskunder, hvor vi udfører opgaver som at fjerne ukrudt, feje blade og spule overflader. Uanset omfanget af dine opgaver, kan vi tilbyde en passende løsning til dit hjem eller erhverv.

Til større vedligeholdelsesopgaver som hække- og græsklipning samt beskæring af træer og buske, tilbyder vores professionelle samarbejdspartnere også deres ekspertise. Dette er krævende opgaver, som ofte udgør en vis risiko for ulykker. Derfor anbefaler vi, at du overlader dette arbejde til vores erfarne anlægsgartnere, for at sikre dig det bedste resultat – uden ulykker.

brolægger kolding ukrudt
brolægger kolding gartner plæneklipper

Er du træt af de daglige pligter?

Det er skønt at have en smuk have, som man har lyst til at opholde sig i, men det kræver også tid og overskud at vedligeholde en have. Mangler du tiden i din hverdag? Eller har du brug for hjælp, til at vedligeholde de udendørs arealer af din erhvervsejendom? Det er der råd for, for med vores service, klarer vi alle pligterne i din have, så du i stedet kan bruge din tid på at nyde haven.

Uanset om du ønsker hjælp til din bolig eller erhvervsejendom, kan vi hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag, så vi sammen kan finde en ordning, som passer til dig.