Vedligeholdelse af grønne områder

Haver til ethvert hjem eller erhverv

Hos Brolægger Kolding opfylder vi drømme, så er din drøm en have, som vil gøre naboerne grønne af misundelse? Eller er dit højeste ønske at få anlagt en hyggelig gårdhave, hvor du kan nyde de danske sommeraftener? Uanset hvad du drømmer om, kan vi opfylde selv dine største ønsker. Vi skaber funktionelle løsninger som stenterrasser, bede og havegange, som er skræddersyet efter dine ønsker og behov.

Størrelsen er ikke afgørende, for vi kan skabe hyggelige terrasser og spændende haver over alt. Vi hjælper dig gerne med at designe en løsning, som passer til netop din have. Med vores løsninger, bliver haven dit nye, udendørs yndlingsopholdssted i din bolig.

Er du virksomhedsejer, oplever du måske, at det kan være svært at finde tid til udendørs vedligeholdelse. Det er der råd for, for til erhvervsejere tilbyder vi ligeledes funktionelle løsninger, specialdesignet efter din virksomheds behov.

Vi har bred erfaring med løsninger til både små og store virksomheder, institutioner og boligforeninger, hvor vi både har anlagt børnevenlige haver og æstetiske sansehaver. Vi garanterer holdbare og vedligeholdelsesfrie løsninger, som forskønner de udendørs arealer af din virksomhed – til glæde og gavn for dig, dine medarbejdere og kunder.

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld venligst dine informationer og vi vender tilbage hurtigst muligt.


BrolægningEjendomsserviceNy indkørselVedligeholdelse af grønne områder
brolægger kolding gartner plæneklipning

Rutinelig plæneklipning efter dit behov

Søger du hjælp til vedligeholdelse af dine græsarealer, tilbyder vi vores faste abonnementsløsninger, hvor vi til fordelagtige priser kommer og klipper din plæne. Vi tager både ud til private hjem og til erhverv, hvor vi kan tilbyde alt fra ugentlige løsninger til månedlige aftaler. Har du huller i din plane, klarer vi også mindre reparationsopgaver i forbindelse med plæneklipningen. Du bestemmer selv, hvor meget og hvor ofte vi skal hjælpe dig.

Uanset størrelsen på din plæne, kommer vi ud og klipper den, da vi har udstyret til at klare alle opgaver – uanset omfanget. Vores professionelle samarbejdspartnere, sender kun de bedste medarbejdere ud til opgaverne, så du trygt kan stole på, at din græsplæne altid fremstår frisk, grøn og velvedligeholdt.

Beskæring og fældning af træer og buske

For at opnå sunde og velholdte træer og buske, kræver det, at disse bliver beskåret og plejet korrekt. Dette er et tidskrævende job, som vi kan udføre for dig. Beskæring og fældning kan desuden være direkte farligt, da arbejdet udgør en risiko for personskader. For at opnå det bedste resultat, uden at du sætter liv og lemmer på spil, anbefaler vi, at du overlader arbejdet til vores professionelle samarbejdspartnere.

Vi har alt udstyr til at klare selv de mest store og besværlige træer, og vi kan tilbyde både engangsløsninger eller faste aftaler, hvor vi kommer og beskærer eller fælder buske og træer efter behov.

brolægger kolding gartner hækkeklipper
brolægger kolding græs beplantning

Tænker du på udvidelse, anlæggelse eller belægning?

Du kan stole på vores services, også til mindre opgaver såsom udvidelse, anlæggelse og belægning. Har du allerede din drømmehave, som blot trænger til et pift? Vi kan tilbyde udvidelse af havegange og stenterrasser samt anlæggelse af blandt andet rullegræs og blomsterbede.

Vi tilbyder vores ekspertise til både private og erhverv, og vi har ingen grænser for, hvor langt vi vil gå, for vores kunder. Uanset omfanget af dine opgaver eller størrelsen på din drømmehave, kan vi hjælpe dig. Kontakt os allerede i dag og lad os høre, hvad vi kan gøre for dig.